Uuden kodin ostaminen on aina iso päätös. Vanha asunto tulee saada kaupaksi ennen kuin uusi koti valmistuu. Me autamme sinua myymään vanhan kotisi ilman kuluja ostaessasi Mesta-kodin.

Turvallinen tapa vaihtaa uuteen kerrostaloasuntoon Pakilassa

Me Mestalla haluamme helpottaa päätöstäsi uuden kodin hankinnassa. Tarjoamme turvallisen tavan vaihtaa asuntoa uuteen Mesta-kerrostalokotiin Pakilassa ilman kuluja.
Säästät yli 10 000 euroa* uuteen kotiin muuttaessa. Tarjous on voimassa 15.6.2020 mennessä tehdyissä sopimuksissa pääkaupunkiseudun sisällä olevaan asuntoon.
(*esimerkki arvio välityspalkkiosta 350 000€ x 3,5% välityspalkkio = 12 500€)

Ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjämme tuntee alueen ja sen markkinat. Usein kotimme löytävät asukkaat alueelta, jolle kodit rakentuvat. Välittäjällämme on hyvä näkemys siitä, miten vanha kotisi saadaan myytyä.

Nykyisen asuntosi välitystarjous sisältää kaikki lainmukaiset ja hyvän välitystavan mukaiset toimenpiteet. Teemme laadukkaan markkinointimateriaalin, valokuvaamme asunnon ulkoa, sekä sisältä ja lisäksi otamme ns. dronekuvat, eli ilmavalokuvat kohteesta. Teemme asunnostasi videon ja asuntoa markkinoidaan nettiportaalien etuovi.com- ja oikotie.fi-sivustojen lisäksi sosiaalisessa mediassa.

Näin se käytännössä tapahtuu

Valitset myynnissä olevista uusista asunnoista sopivan ja aloitamme oman asuntosi myynnin samantien. Kun asunnostasi vahvistuu kaupanteko, myös uudesta kerrostalokodistasi valmistellaan kauppakirja ja kummatkin asuntokaupat saatetaan loppuun samanaikaisesti. Mikäli emme saisi asunnostasi tyydyttävää tarjousta sopimusaikana, niin kulut ovat 0 euroa. Siis 100% turvallinen asuntokauppa.

Varaa yksityisesittelysi jo tänään

Ota rohkeasti yhteyttä projektimyyntipäällikköömme LKV Jukka Peiposeen, joko sähköpostitse jukka.peiponen@mesta.fi tai puhelimitse 044 205 7420! Voit varata yksityisesittelyn Pakilan ja Kallvikin kohteisiin myös nyt koronavirusepidemian aikana. Lue lisää varotoimenpiteistämme yksityisesittelyissä poikkeusaikana.