Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia vaikuttaa meidän kaikkien elämään ja arkeen tavalla tai toisella. Työt kuitenkin edistyvät Mestan työmailla ja rakennamme tässäkin tilanteessa elämän kestäviä koteja, huolella ja harkiten.

Asuntoesittelyt poikkeusolojen aikana

Meille Mestalla on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat turvassa myös näinä epävarmoina aikoina. Noudatamme työmaillamme erityistä varovaisuutta ja asuntoesittelyt onnistuvat edelleen. Järjestämme yksityisesittelyitä, jolloin voimme huolehtia tilanteen turvallisuudesta, sekä sinulle että meille.

Meillä on tarjota yksityisesittelyyn osallistuville kasvosuojukset, käsidesiä, sekä suojakäsineet. Noudatamme myös kahden metrin turvaetäisyyssuositusta esittelyissämme, emmekä tässä tilanteessa kättele. Jos olet varannut yksityisnäytön, mutta tulet sairaaksi, niin peruthan esittelysi. Voit tehdä sen lyhyelläkin varoitusajalla.

Me seuraamme tilannetta tiiviisti ja kehoitamme asiakkaitamme noudattamaan Suomen viranomaisten ohjeita. Täältä voit lukea Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajantasaiset ohjeet kaikille kansalaisille.

Voit varata oman yksityisesittelysi soittamalla projektimyyntipäälliköllemme Jukka Peipposelle +358 44 205 7420 tai jättämällä yhteydenottopyynnön tästä!

Virtuaaliesittelyjen mahdollisuutta tutkitaan

Haluamme osaltamme varautua siihen, että tämän hetkistä poikkeustilaa tullaan jatkamaan myös huhtikuun puolenvälin jälkeen. Tutkimme eri mahdollisuuksia virtuaaliesittelyille, jotta voimme jatkossa järjestää kaikista kohteistamme kiinnostuneille asuntoesittelyjä myös verkossa.

Pakilan idylli ja Kallvikin merellinen ympäristö

Pakilan idylliin on rakentumassa uusia, helppoa asumista tarjoavia kerrostalokoteja 23 asunnon verran. Asunnot valmistuvat marraskuussa 2020 ja näistä asunnoista omia asukkaitaan odottaa vielä muutama. Saunalahden naapurissa, Kallvikin merellisessä ympäristössä kolmen asuntoyhtiön kokonaisuudessa on vielä yksi 14 asunnosta vapaana.

Pääset tutustumaan Pakilan kohteisiin tästä ja Kallvikin kohteisiin tästä!