Helsingin Oulunkylän Töllinmäessä sijaitseva Augustan Villat asuntokohde tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ja ulkoilusta Vantaanjoen upeissa maisemissa. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet alkavat lähes kotiovelta. Yksi Augustan Villojen suurimmista eduista on sen sijainti Vantaanjoen läheisyydessä. Vantaanjoki tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia ulkoilureittejä niin melojille, pyöräilijöille kuin kävelijöillekin. Melonta Vantaanjoella antaa mahdollisuuden kokea luonnonrauhaa ja kauniita maisemia aivan kotikulmilla.

Läheltä löytyvät myös erinomaiset pyöräilyreitit. Voit polkea pitkin joen vartta ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta samalla, kun ihailet kaunista luontoa ja joen rauhoittavaa virtaa. Pyöräilyreitit tarjoavat mahdollisuuden kuntoilla ja tutustua ympäröivään alueeseen aktiivisesti.

Mikäli kävely on enemmän mieleesi, voi lähteä tutustumaan Vantaanjoen varrella kulkeviin kävelyreitteihin. Rentouttavaa kävelyä kauniissa ympäristössä vehreän luonnon ympäröimänä – mikäs sen miellyttävämpää.

Augustan Villojen asukkaille on mahdollista myös piristävä uimahetki – uimalaituri löytyy Vantaanjoen varrelta vain lyhyen kävelymatkan päästä. Uiminen etenkin aamuisin virkistää mieltä ja kehoa sekä luo hyvän startin päivälle!

Koiranomistajalle Augustan Villojen ympäristössä on useita puistoja, joissa voi viettää aikaa lemmikin kanssa.

Asunto A ja C

Augustan Villat Töllinmäessä tarjoavaa asukkailleen siis upeat ulkoilumahdollisuudet Vantaanjoen kauniissa maisemissa. Tartu hetkeen ja tartu vielä vapaana oleviin asuntoihin!