Tervetuloa tonttiesittelyyn Espoon Kallvikiin lauantaina 14.9. kello 13.30-14.30 ja maanantaina 16.9. kello 18-19. Nykyosoite on Kallvikintie 3!

Tällä hetkellä kaivinkoneet valmistelevat maaperää kahdeksaa taloa ja niiden perustuksia varten. Kantoja ja kiviä on poistettu ja ensimmäisiä louhintoja tehty.

Näkymät Espoonlahdelle ovat päätähuimaavat. Kaislikko humisee tuulessa ja vesi kimmeltää. Toisella puolen kukkulaa on kaunis, vanha metsikkö. Pian sen valtaa ruska.

Merivuokon tulevilta pihoilta näkyy luonnontilainen niitty, joka tulee sellaisena asemakaavan mukaan pysymään. Tällä hetkellä talojen kohdalla on vielä kasa kantoja.

Täällä voit tutustua tarkemmin Kallvikin kohteeseemme. Kohteen tonttiesittelyt hoitaa projektimyyntipäällikkömme Jukka Peiponen, puh +358 44 205 7420.

Merivuokon paritalot nousevat rinnetontille. Puutikku merkitsee tulevan talon nurkkapistettä. Rakennus kuvassa on naapurissa oleva suojeltu 1800-luvun puutalo.

Kaivinkoneet mylläävät nyt tonteilla. Punainen hirsimökki on suojeltu torppa 1700-luvulta, ja se kunnostetaan yhteiseksi ulkoiluvälinevarastoksi.