Me Mestalla haluamme helpottaa ja turvata päätöstäsi hankkia uusi koti. Tarjoamme turvallista tapaa siirtyä myyntikuluitta vanhasta kodista uuteen ilman riskiä kahdesta tai nollasta asunnosta.

Tarjouksemme on seuraava: nykyisen asuntosi ilmainen myyntipalvelu siten, että varmistetaan ensin nykyisen asuntosi myynti ja välittömästi sen jälkeen tehdään kauppa valitsemastasi Augustan Villojen asunnosta. Ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjämme tuntee pääkaupunkiseudun markkinat ja tekee arvion nykyisestä kodistasi. Välittäjällämme on selkeä näkemys siitä, miten kotisi saadaan myytyä.

Mikäli ehdotus kiinnostaa, valitset myynnissä olevista Asunto Oy Augustan Villoista sinulle sopivan asunnon. Myyntitoimeksianto nykyisestä asunnostasi tehdään ja aloitamme asuntosi myynnin välittömästi. Kun nykyasunnostasi kaupanteko vahvistuu, myös uudesta kodistasi Augustan Villoissa valmistellaan kauppakirja. Kummatkin asuntokaupat saatetaan loppuun samanaikaisesti – turvallista sinulle!

Tarjoamamme myyntitoimeksianto sisältää kaikki lain ja hyvän välitystavan mukaiset toimenpiteet. Teemme laadukkaan markkinointimateriaalin, valokuvaamme asunnon ulkoa sekä sisältä ja lisäksi otamme ns. dronekuvat eli ilmavalokuvat kohteesta. Teemme asunnostasi videon ja asuntoa markkinoidaan nettiportaalien etuovi.com- ja oikotie.fi-sivustojen lisäksi sosiaalisessa mediassa. Mikäli emme saisi asunnostasi tyydyttävää tarjousta sopimusaikana, ei sinulle synny kuluja – eikä tietenkään myöskään silloin, kun nykyasunnon kauppa johtaa asuntokauppaan Augustan Villoista.

Tarjous on voimassa 15.9.2023 mennessä tehdyissä sopimuksissa pääkaupunkiseudun sisällä olevaan asuntoon.

 

Lisätietoja

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi