Pientalo meren rannalla Espoossa? Sanonnan mukaan suomalainen haluaa asua keskellä kaupunkia omakotitalossa järven rannalla – tai espoolaisittain pientalossa meren rannalla!

Rantaviivaa ei kuitenkaan saada yhtään lisää, joten kaikki uudet asunnot, jotka rakentuvat meren rannalle ovat harvinaisia ja haluttuja. Suurin osa uusista rakennettavista asunnoista tulee sijaitsemaan kerrostaloissa, joten jos haaveesi on uusi pientalo meren rannalla Espoossa, kannattaa olla tarkkana ja toimia heti tilaisuuden tullen.

mesta2

Länsi-Espooseen on rakentumassa lähivuosina merellisiä asuinalueita sekä Saunalahden että Finnoon ja Kaitaan kaupunginosiin. Finnoon ja Kaitaan alueista rakentuu lähivuosikymmeninä reilun 20 000 asukkaan Espoon merellinen kaupunginosa, jolle on leimallista tiivis kerrostalorakentaminen metroasemien ympäristöön. Saunalahden Saunaniemi taas on täysin erilainen, luonnonläheinen pientaloalue.

mesta3

Uusimmat asuntokaupan uutiset marraskuun alusta kertovat kuumenneista markkinoista pääkaupunkiseudulla. Jos olet löytänyt unelmiesi kodin, ei kannata aikailla ettet jää ilman!

Mestan uudet paritalot Espoon merellisessä Saunaniemessä valmistuvat kohta. Tutustu kohteeseen tarkemmin ja ota yhteyttä!