040 592 5911 mesta@mesta.fi

Myytävät asunnot, Espoo, Saunaniemi: Kaikki asunnot ovat myyty

Ainutlaatuiset uudet merenrantakohteet Espoossa. Avarat ja tyylikkäät asunnot rauhallisessa ja luonnonkauniissa Saunaniemessä osoitteessa Tapulimäki 5. Katso pohjat ja lue alueesta!

Unelmiesi täyttymys: oma koti meren rannalla

Useimpien unelma on asua meren rannalla luonnonrauhassa, mutta vain harva löytää unelmalleen täyden toteutuksen. Ylpeänä esittelemme: kahdeksan tyylikästä asuntoa rauhallisissa luonnonkauniissa maisemissa merinäköaloilla. Tartu tilaisuuteesi, tutustu kohteisiin!

Kohteessa on neljä vaaleaksi rapattua paritaloa. Asuntoja on enää yksi 119 m2, 4–5h+k+s  vapaana:

Tämä on harvinaisuus: kahdeksan asunnon pienyhtiö Espoon Saunaniemessä – tontilla, jolla on oma ranta. Voit nauttia rauhassa meren kauneudesta ja tunnelmasta joka päivä!

Näet ikkunastasi kimmeltävän meren

Saunaniemen Sirrin talot on sijoitettu rinnetontille siten, että kaikista asunnoista on merinäköala. Luonto ja meri ovat kuin taulu, jota katsella suurista ikkunoista. Isot lasitetut parvekkeet antavat Sinun nauttia vaihtuvista maiseman sävyistä kaikkina vuodenaikoina kodin rauhassa.

Saunaniemen Sirrissä elämä on tehty helpoksi ja mukavaksi: Harrastusvälineet ja autonrenkaat saa mahtumaan helposti ulkovarastoihin, joita jokaisessa asunnossa on kaksi. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on lämmin varastohuone/tekninen tila. Sähköistettyjä autopaikkoja on samoin kaksi per asunto, toinen katospaikka ja toinen avopaikka – luonnollisesti molemmat lähellä sisäänkäyntiä.

Moderni skandinaavinen ilme

Asuntojen väritys on ajattoman vaalea ja raikas, jotta sinulle jää tilaa sisustaa asunnosta omanlaisesi. Keittiössä kiiltävät puhtaanvalkoiset kaapit ja komerot, harmaa kvartsitaso ja teräksiset kodinkoneet. Tiskikone on integroitu.

Lattiat hohtavat vaaleina: materiaalina valkolakattu parketti paitsi keittiössä, eteisessä ja pesutiloissa kestävä kaakeli.

Seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut, pesu- ja WC-tiloissa laatoitetut. Tutustu tarkemmin materiaaleihin ( B-talot) ja rakennustapaselostukseen. Asuntojen pohjakuvia pääset katsomaan tällä sivulla olevan huoneisto-taulukon linkeistä.

Saunaniemi on nimensä mukaisesti niemenkärki Espoon Saunalahden kaupunginosassa. Saunaniemi on merellinen, vehreä ja rauhallinen pientaloalue, joka on lähellä kaikkia palveluita.

Luonnonläheisyydestään huolimatta Saunaniemi on vain 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Länsiväylälle ajaa viidessä minuutissa, Kehä III on lähes yhtä lähellä. Lue lisää Saunaniemen alueesta ja palveluista täällä.

Kiinnostuitko asunnoistamme meren rannalla? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Hannes Lehteen (040 592 5911) tai klikkaa yhteydenottopyyntöön.

Turvallinen RS-kohde.

Sijainti: Tapulimäki 5, 02780 Espoo
Tyyppi: Paritalo
Valmistuminen: 31.3.2018
Arkkitehti: Konsta Lehti SAFA
RS-pankki: Helsingin Seudun Osuuspankki
Energialuokka: C 2013

Materiaalit ja suunnitelmat

Kartta

Huo-
neisto
Pohja Tyyppi m2 Tila MH VH
A1 Pohja 4-5h+k+s+var 119 MYYTY
A2 Pohja 4-5h+k+s+var 119 MYYTY
B1 Pohja 4-5h+k+s+var 119 MYYTY
B2 Pohja 4-5h+k+s+var 119 MYYTY
C1 Pohja 4-5h+k+s+var 122 MYYTY
C2 Pohja 4-5h+k+s+var 122 MYYTY
D1 Pohja 4-5h+k+s+var 122 MYYTY
D2 Pohja 4-5h+k+s+var 122 MYYTY

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi