Asunto Oy AUGUSTAN VILLAT

Alue:
  • Helsinki
  • Töllinmäki
Tila:
  • Myynnissä

Perheasuntoja isoillekin perheille

Vihdoinkin on riittävän isoja koteja valmistumassa lapsiystävälliselle alueelle Oulunkylän Töllinmäkeen. Näissä asunnoissa toteutuu monta lapsiperheen unelmaa – reilunkokoiset oleskelutilat, oma erillinen saunaosasto ja 4-5 makuuhuonetta. Moderni ja tyylikäs keittiö avautuu ruokailutilaan.

Upeat ulkoilumaastot

Taloyhtiön sijainti on rauhallisen pientaloalueen sisällä päättyvän kadun päässä. Vantaanjoen ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta, vain lyhyt kävelymatka alas joen varteen. Myös uimalaituri sijaitsee lähellä, joten piristävä aamu-uinti onnistuu vaikka joka aamu. Koiranulkoiluttajille puistoja löytyy useammasta suunnasta ja koirakaverit tulevat nopeasti tutuiksi.

Asunnot valmistuvat helmikuussa 2024

Rakennustyömaalla on sisätyöt käynnissä. Sisätöiden valmistuttua loppuvuodesta, käytetään tammi/helmikuu huolelliseen viimeistelyyn ja tarkistuksiin, jotta asunnot ovat varmasti muuttokunnossa helmikuun loppupuolella. Uuteen kotiin muuttaessa valitset huolettoman asumisen kymmeniksi vuosiksi.

Keskeinen sijainti

Töllinmäeltä on hyvät liikenneyhteydet lähipalveluihin ja ympäri pääkaupunkiseutua. Jokerilinjan pysäkille ja Oulunkylän asemalle on reilu kilometrin kävelymatka, bussipysäkit löytyvät toki vielä lähempää.

Valmiiksi rakennettu asuinalue

Uuden kodin sijainti keskellä vehreää ja valmiiksi rakennettua pientaloaluetta luo viihtyisän ja turvallisen lähipiirin kodin pienillekin. Lähikouluihin ja leikkipuistoihin on turvalliset kävelytiet puistojen sisällä.

Huolella suunniteltuja koteja

Arkkitehtimme Katariina Rautiala (SAFA) POOK arkkitehtitoimistosta on onnistunut sovittamaan modernin asuntokohteen luontevaksi osaksi herkkää ja kaunista Fazerin huvilan ympäristöä. Upea rinnetontti, jossa jokaisen talon sijainti on mietitty, jää omaan rauhaansa.

Turvallinen tapa siirtyä uuteen kotiin

Me Mestalla haluamme helpottaa ja turvata päätöstäsi hankkia uusi koti. Tarjoamme turvallista tapaa siirtyä myyntikuluitta vanhasta kodista uuteen ilman riskiä kahdesta tai nollasta asunnosta. Tarjouksemme on seuraava: nykyisen asuntosi ilmainen myyntipalvelu siten, että varmistetaan ensin nykyisen asuntosi myynti ja välittömästi sen jälkeen tehdään kauppa valitsemastasi Töllinmäen asunnosta. Ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjämme tuntee pääkaupunkiseudun markkinat ja tekee arvion nykyisestä kodistasi. Välittäjällämme on selkeä näkemys siitä, miten kotisi saadaan myytyä. Mikäli ehdotus kiinnostaa, valitset myynnissä olevista Töllinmäen asunnoista sinulle sopivan kodin. Myyntitoimeksianto nykyisestä asunnostasi tehdään ja aloitamme asuntosi markkinoinnin välittömästi. Kun nykyasunnostasi kaupanteko vahvistuu, myös uudesta kodistasi valmistellaan kauppakirja. Kummatkin asuntokaupat saatetaan loppuun samanaikaisesti – turvallista sinulle! Tarjoamamme myyntitoimeksianto sisältää kaikki lain ja hyvän välitystavan mukaiset toimenpiteet. Teemme laadukkaan markkinointimateriaalin, valokuvaamme asunnon ulkoa sekä sisältä ja lisäksi otamme ns. dronekuvat eli ilmavalokuvat kohteesta. Asuntoa markkinoidaan nettiportaalien etuovi.com- ja oikotie.fi-sivustojen lisäksi sosiaalisessa mediassa. Mikäli emme saisi asunnostasi tyydyttävää tarjousta sopimusaikana, ei sinulle synny kuluja – eikä tietenkään myöskään silloin, kun nykyasunnon kauppa johtaa asuntokauppaan Töllinmäen asunnoista. Tarjous on voimassa 30.9.2023 mennessä tehdyissä sopimuksissa pääkaupunkiseudun sisällä olevaan asuntoon.

Tervetuloa esittelyyn tai varaa oma yksityisnäyttö!

 

Lataa kohteen esite tästä:

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Ota yhteyttä myyntimme ja sovitaan esittely paikan päälle.

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi

HINNASTO
TaloyhtiöHuoneistoTyyppiKauppahinta €Lainaosuus €Velaton hinta €Hoitovastike
/kk €
Augustan VillatAsunto A5-6h + K + S + TER
+var +at
185 m²

597 223601 2501 198 473
500
Augustan VillatAsunto B5-6h + K + S + TER
+var +at
182 m²

MYYTY
Augustan VillatAsunto C5-6h + K + S + TER
+var +2 x at
198,5 m²

638 567645 1251 283 692536
Augustan VillatAsunto D5h + K + S + var + ak
155,5 m²

640 614507 6501 148 264422
Augustan VillatAsunto E15h + K + S + var + ak
140,5 m²

482 822459 225942 047382
Augustan VillatAsunto E25h + K + S + var + ak
140,5 m²

438 628458 900897 528382

Materiaalit ja suunnitelmat

Kartta

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.