ENNAKKOMARKKINOINNISSA: Asunto Oy Espoon Aarrekätkö

Alue:
  • Espoo
  • Saunaniemi
Tila:
  • Ennakkomarkkinoinnissa

OMA KOTI UPEALLA SIJAINNILLA SAUNANIEMEN KÄTKÖKUJALLA

Tulossa kahdeksan tyylikästä paritalokotia huippupaikalle

Asunto Oy Espoon Aarrekätkö rakennetaan suositulle Saunaniemen/Kallvikin pientaloalueelle. Asunnot sijaitsevat korkealla mäellä, avarien maisemien äärellä. Oma osittain viheralueisiin rajoittuva tontti sijaitsee lähellä hyviä liikenneyhteyksiä ja Saunalahden palveluita!!

Valikoimassa on 105 m2 ja 106 m2 suuruisia perheasuntoja. Rakennukset muodostavat tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden, jossa pohjaratkaisut on suunniteltu asukaslähtöisesti helppoon ja vaivattomaan asumiseen.

Lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat sekä n. kolmen metrin huonekorkeus olohuoneessa antavat tilaa sinisille ajatuksille. Jokaisella asunnolla on terassi ja parveke, jotka toimivat oleskelutilojen jatkeena.

Suunnittelun yhtenä lähtökohtana on ollut kohtuulliset asumiskulut myös tulevaisuudessa. Asunnot lämpiävät maalämmöllä, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi yhtiöllä on esivalmius aurinkosähköpaneelien asentamiselle sähkön tuottamiseksi. Jokaiselle asunnolle on varattu kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksessa ja toinen avopaikkana. Autopaikat ovat johdotuksiltaan valmisteltu sähköauton latausesivalmiudella. Sekä asunnon että autopaikkojen sähkömittaus on asuntokohtaista.
Omaa lämmintä varastotilaa on 7-8 m2 asunnosta riippuen.
Sisustusmateriaalit on valittu kohteen tyylin ja arvon mukaisesti. Yksilöllisiä muutoksia ja materiaalivalintoja voidaan tehdä rakentamisaikataulun puitteissa.

Ympäristö

Saunaniemen pientaloalue lähialueineen muodostaa rikkaan ympäristön. Alue tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet hiekka- ja koripallokenttineen ja alueen lenkkeilymaastot ovat ensiluokkaiset. Läheltä kulkeva, noin 40 kilometrin pituinen Espoon rantaraitti tarjoaa uimarannan lisäksi merimaisemaa, kulttuurihistoriaa ja lukuisia kiinnostavia kohteita. Läheisestä Kivenlahdesta voi ottaa reittiveneen ja lähteä ihailemaan lähisaaristoa mereltä päin. Myös suosittu Sarfvikin golfkenttä on lyhyen ajomatkan päässä.

Paljon palveluita lyhyiden yhteyksien päässä

Uusi koulu, neuvola, päiväkodit ja kaupat löytyvät vajaan kilometrin päästä Saunalahden keskustasta. Espoon Lyseonkoulun lukio sijaitsee muutaman kilometrin päässä lähellä Kauklahden asemaa. Kauklahdesta löytyy myös pieni kuuluisuus, Maxin Kala, nykyisin K-Supermarketin yhteydessä.

Lisää palveluita on läheisessä Espoonlahdessa, kuten terveysasema, uimahalli ja jäähalli. Kauppakeskus Iso Omenaan on matkaa noin 10 kilometriä ja Suomenojan ostosmahdollisuudet sijaitsevat yhdeksän kilometrin päässä. Helsingin keskustaan matkaa on parisenkymmentä kilometriä. Bussipysäkille on 200 metriä, josta pääsee mm. linjalla 164A Helsingin Kamppiin.

Tutustu alueeseen tarkemmin tästä!

Lisätiedot kohteesta

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi

Materiaalit ja suunnitelmat

Kartta

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.