09 4777 880 mesta@mesta.fi

Asunto Oy Kilon Ritarinkannus

Alue:
  • Espoo
  • Kilo
Tila:
  • Myynnissä

VIIHTYISIÄ KOTEJA KILON KUNINKAISEN PIENTALOMILJÖÖSEEN

Kilon ja Kuninkaisen muodostama pientaloalue on paitsi viihtyisä, myös perinteikäs ja sen juuret ulottuvat aina viime vuosisadan alkuun sekä tuolloin syntyneeseen huvilayhdyskuntaan. Tunnetuimpana säilyneenä rakennuksena on Albert Edelfeltin rakennuttama Villa Eka.

Asunto Oy Kilon Ritarinkannus, Espoo nousee omalle tontille päättyvän kadun ja kaupungin puistoalueen kainaloon. Taloyhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on yhteensä yhdeksän asuntoa. Vaihtoehtotyyppeinä ovat 4h+kt+varasto (90 m2 ) tai 3h+k+varasto (79 m2 ).

Lähijunan asemalle on n. 500 metriä, josta pääsee kolmessa minuutissa Leppävaaran Sellon palveluihin. Lähikauppa on reilun kivenheiton päässä.

Suunnittelutavoitteeksi on asetettu toimivat asuntopohjat, viihtyisyyttä ja vähän pienempää hiilijalanjälkeä unohtamatta – taloissa on käytetty puuta sekä julkisivuissa että runko- ja välipohjarakenteissa.
Asumiskulut ovat kohtuulliset maalämmön ja lämmön talteenotolla varustetun ilmanvaihdon ansiosta.

Uusi asunto on huoleton ja lupaa turvallisen, mukavan asumisen pitkäksi aikaa. Sijainti keskellä vehreää, pitkälti valmiiksi rakennettua pientaloaluetta luo viihtyisän lähipiirin perheen pienimmillekin. Kohteen työt ovat käynnissä ja muuttopäivä koittaa keväällä 2023.

Näissä kodeissa on kaikki olennainen

Neliöitä ei hukata, kaikki olennainen löytyy. 2-3 makuuhuonetta, olohuoneen ja avokeittiön muodostama yhteinen tila, saunatilat sekä viihtyisä oleskeluterassi ja parveke. Lisäksi lämmin varasto heti sisäänkäynnin yhteydessä.

Pyykkihuolto on pyritty saamaan niin toimivaksi kuin tämän kokoisissa asunnoissa on mahdollista. Arjen helppoutta lisää ”kuraeteisenä” tarvittaessa toimiva alakerran pesuhuone (90m2 asunnot) tai lattiakaivollinen WC (79m2), jonne on pääsy eteisen laatoituksen kautta ulko-ovelta.

Yhteisellä piha-alueella on jätteiden lajittelukeskus, polkupyörä-/ulkoiluvälinevarasto sekä pienten asukkaiden leikkipaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma katoksellinen autopaikka, johon on vedetty kaapeli sähköauton latausta varten

Viihtyisää käytännöllisyyttä

Materiaalit ja varusteet on valittu käytännöllisyys ja kestävyys edellä, estetiikkaa unohtamatta. Integroidut kodinkoneet niveltyvät osaksi keittiökalusteita.  Ikkunat ulottuvat olo- ja makuuhuoneissa lähes lattiasta kattoon saakka. Valo ja luonto tulvivat sisään.

Pesu-, WC- ja kodinhoitotiloissa on Temalin laadukkaat kalusteet ja peili. Saunan lauteet ja paneelit ovat leppää, kuituvalaistus luo tunnelmaa, sähkökiuas on pilarimallinen. Täyslasiset seinä ja ovi saunan ja pesuhuoneen välissä avartavat tilaa.

Pesu- ja saniteettitilojen sekä eteisen laatat ovat Laattapisteeltä, parkettilattiat puolestaan Romanoffilta. Voit valita mieleisesi materiaalit joko valmiiksi mietityistä vaihtoehdoista tai tehdä yksilöllisempiä materiaali- ja varustevalintoja rakentamisaikataulun puitteissa.

Pari minuuttia palveluihin

Sujuva ja helppo arki on mahdollinen, kun kotiosoite on aivan palvelujen äärellä. Lähin päiväkoti, Kuninkaisten päiväkoti (n. 400 m) sekä peruskoulu 1-9 lk(1,2 km) ovat turvallisen kävelymatkan päässä uudesta kodista. Turuntielle (vanha maantie) n. 1,1 km, Kehä I n. 3 km ja Turunväylän (Kilo) liittymään 4,5 km, Sellon kauppakeskukseen n. 2,7 km ja Leppävaaran monipuoliseen urheilupuistoon n. 2 km kävely/pyöräilymatka.

RS-pankkina toimii Helsingin Seudun Osuuspankki.

Lisätiedot kohteesta

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi

HINNASTO
TaloyhtiöHuoneistoTyyppiKauppahinta €Lainaosuus €Velaton hinta €
Kilon RitarinkannusA14h+kt+s+var
90,0m²
MYYTY
Kilon RitarinkannusA23h+k+s+var
79,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusA33h+k+s+var
79,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusA44h+kt+s+var
90,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusB54h+kt+s+var
90,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusB64h+kt+s+var
90,0m²

MYYTY
Kilon RitarinkannusB74h+kt+s+var
90,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusB84h+kt+s+var
90,0m²MYYTY
Kilon RitarinkannusB94h+kt+s+var
90,0m²MYYTY

Kartta

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.