fbpx
09 4777 880 mesta@mesta.fi

Pakilan Yhteistuvankuja 5

Alue:
  • Helsinki
  • Pakila
Tila:
  • Tulossa

Uusia Mestoja Länsi-Pakilaan – tutustu uuteen kohteeseemme

Aloitamme syksyllä 2020 uuden pientalokohteen Länsi-Pakilan Yhteistuvankujalle (Yhteistuvankuja 5). Sijainti on mitä mainioin – päättyvän kadun päässä oleva tontti, joka länsireunaltaan rajoittuu viheralueeseen.

Asuntoja on tulossa seitsemän. Isommat 100 m² (4h+k)+44,5m² ullakkotila muodostavat kolmen asunnon rivitalon ja pienemmät 74,5m² (3h+k)+35 m² ullakkotila ovat toisessa rivitalossa. Jokaiseen asuntoon kuuluu sisäänkäynnin yhteydessä oleva 3,5 m² eristetty, mutta kylmäksi luokiteltu varastotila, oma piha-alue terasseineen sekä sähköistetty autopaikka. Sähköauton lataukseen on myös varauduttu. Yhtiön piharakennuksessa on kaksi puolilämmintä autotallia, jotka myydään omina osakkeinaan. Ullakkotilan voi teettää rakennusaikana lisätyönä lämpimäksi.

Julkisivuna on osin vaalea rappaus, osin puupaneelit. Lämmitystapana on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kiintokalusteet ovat HTH:n, kodinkoneet Mielen. Saunoissa on mm. etuseinät kokonaan lasia, kiukas pilarimallinen.

Arvioitu rakentamisen aloitus on syyskuussa 2020 ja kotien arvioitu valmistuminen kesällä 2021.

Mesta tuntee Pakilan

Olemme rakennuttaneet kestäviä ja kotimaisia Mesta-koteja jo yli tuhat viimeisen 50 vuoden aikana ja tästä Yhteistuvankujallekin aiotusta talotyypistä on tykätty erityisen paljon. Rakennamme elämän kestäviä Mesta-koteja pääkaupunkiseudulla. Tutustu tähän tulevaan Länsi-Pakilan helmeen!

Lisätiedot tulevasta kohteesta

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi

Kartta

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.