fbpx
09 4777 880 mesta@mesta.fi

Mestan Unelmakoti on suosittu ja toimiva asuntoratkaisu

Mestan suosittu Unelmakoti on asuntotyyppi, jossa on toimiva yksitasoinen pohjaratkaisu, jota täydentää monien mahdollisuuksien suuri kylmä ullakkotila.

Yksilöllisillä sisustusvalinnoilla klassikkomallista saa juuri omiin tarpeisiin sopivan, persoonallisen kodin.

Ison yksiön verran lisätilaa!

Kylmästä ullakkotilasta voi eristämällä saada jopa pienen asunnon verran lisätilaa. Asunnon koosta riippuen ullakko tarjoaa 30 neliömetristä aina 70 neliömetrin verran lisätilaa – ja lisäarvoa – asuntoon!

Ulko-ovelta on portaat ullakolle, joten se on omaa rauhaa kaipaavalle ihanteellinen pakopaikka – on kyseessä sitten vanhempiaan välttelevät teinit tai hiljaisuutta hakevat vanhemmat.

Vaaleaa tyylikkyyttä ja kestävää käytännöllisyyttä

Unelmakodin sisustusmateriaalit noudattavat modernia, vaaleaa skandinaavista linjaa, joka toimii kuin tyhjänä kankaana luovuutesi lentää. Moderniin tyyliin sopii valkolakattu tammilautaparketti olohuoneessa ja makuuhuoneissa, mutta eteisessä on kulutusta kestävä harmaa laatta. Novartin A la Carte-sarjan keittiöt ja Siemens kodinkoneet luovat klassisen tyylikkään keittiön.

Pesuhuoneissa ja WC-tiloissa seinät ovat laatoitettu kiiltävällä valkoisella laatalla ja tehostelaattana on käytetty grafiitin harmaata. Vaikutelman viimeistelevät Temal allaskalusteet ja peilikaapit. Valaistuksena led-spotit.