Myynnissä olevat kohteet

Asunto Oy AUGUSTAN VILLAT

Oulunkylän vähemmän tunnettu osa-alue Töllinmäki on jo yli sata vuotta kuulunut suosittuun Oulunkylän huvilayhdyskuntaan. Nykyään tämä muutamasta kymmenestä pientalosta muodostuva alue rajautuu kaupungin viheralueisiin, Henrik Sohlbergin-, Toivolan- ja Itsenäisyydenpuistoon sekä vieressä kulkevaan Vantaanjokeen. Paikka on aina ollut haluttu ja asuntoja tulee myyntiin äärimmäisen harvoin. Töllinmäen helmenä on seissyt jo yli 150 vuotta Fazerin huvilana tunnettu upea puurakennus.

Asunto Oy Augustan Villat, Helsinki rakentuu historiallisen Fazerin huvilan pihapiirin tuntumaan. Arkkitehtimme Katariina Rautiala (SAFA) POOK arkkitehtitoimistosta on mielestämme onnistunut sovittamaan modernin asuntokohteen luontevaksi osaksi herkkää ja kaunista ympäristöä. Upea rinnetontti, jossa jokaisen talon sijainti on mietitty, jää omaan rauhaansa.

Lue lisää kohteesta

 

 

AUGUSTAN Villat - Mesta.fi

ENNAKKOMARKKINOINNISSA:

Asunto Oy Espoon Aarrekätkö

Asunto Oy Espoon Aarrekätkö rakennetaan suositulle Saunaniemen/Kallvikin pientaloalueelle. Asunnot sijaitsevat korkealla mäellä, avarien maisemien äärellä. Oma osittain viheralueisiin rajoittuva tontti sijaitsee lähellä hyviä liikenneyhteyksiä ja Saunalahden palveluita!!

Valikoimassa on 105 m2 ja 106 m2 suuruisia perheasuntoja. Rakennukset muodostavat tyylikkään ja harmonisen kokonaisuuden, jossa pohjaratkaisut on suunniteltu asukaslähtöisesti helppoon ja vaivattomaan asumiseen.

Lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat sekä kolmen metrin huonekorkeus olohuoneessa antavat tilaa sinisille ajatuksille. Jokaisella asunnolla on lasitettu terassi ja parveke, jotka toimivat oleskelutilojen jatkeena.

Lue lisää kohteesta

 

 

AUGUSTAN Villat - Mesta.fi

 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA:

Asunto Oy Himmelin Mainio

Asunto Oy Himmelin Mainio, Helsinki nousee nimensä mukaisesti Himmelitielle, (Himmelitie 9-11). Yhtiö koostuu kahdeksasta paritaloasunnosta ja kahdesta erillistalosta.

Pohjaratkaisut on pyritty saamaan mahdollisimman toimiviksi, joissa valo ja viihtyisyys kohtaavat. Rakennukset ovat rungoiltaan ja julkisivuiltaan puuta. Asumiskulut ovat kohtuulliset, kiitos maalämmön. Jokaiseen asuntoon on tehty myös esivalmius aurinkopaneelien mahdollista tulevaa asentamista helpottamaan. Energialuokka rakennuksille on A.

Lue lisää!

 

 

AUGUSTAN Villat - Mesta.fi