Asunto Oy Augustan Villat, Helsinki Töllinmäki

Perheasuntoja isoillekin perheille Helsingin Oulunkylän Töllinmäessä

Vihdoinkin on valmistunut riittävän isoja koteja lapsiystävälliselle alueelle Oulunkylän Töllinmäkeen Helsinkiin. Näissä asunnoissa toteutuu monta lapsiperheen unelmaa – reilunkokoiset oleskelutilat, oma erillinen saunaosasto ja 4-5 makuuhuonetta. Moderni ja tyylikäs keittiö avautuu ruokailutilaan. Asunnot ovat juuri valmistuneet. Uuteen kotiin muuttaessa valitset huolettoman asumisen kymmeniksi vuosiksi.

Oulunkylän Töllinmäki tarjoaa upeat ulkoilumaastot

Taloyhtiön sijainti on rauhallisen pientaloalueen sisällä päättyvän kadun päässä. Vantaanjoen ulkoilureitit alkavat lähes kotiovelta, vain lyhyt kävelymatka alas joen varteen. Myös uimalaituri sijaitsee lähellä, joten piristävä aamu-uinti onnistuu vaikka joka aamu. Koiranulkoiluttajille puistoja löytyy useammasta suunnasta ja koirakaverit tulevat nopeasti tutuiksi.

Keskeinen sijainti

Oulunkylän Töllinmäeltä on hyvät liikenneyhteydet lähipalveluihin ja ympäri pääkaupunkiseutua. Jokerilinjan pysäkille ja Oulunkylän asemalle on reilu kilometrin kävelymatka, bussipysäkit löytyvät toki vielä lähempää.

Lue lisää alueesta tästä!

Valmiiksi rakennettu asuinalue

Uuden kodin sijainti keskellä vehreää ja valmiiksi rakennettua pientaloaluetta luo viihtyisän ja turvallisen lähipiirin kodin pienillekin. Lähikouluihin ja leikkipuistoihin on turvalliset kävelytiet puistojen sisällä.

Huolella suunniteltuja koteja

Arkkitehtimme Katariina Rautiala (SAFA) POOK arkkitehtitoimistosta on onnistunut sovittamaan modernin asuntokohteen luontevaksi osaksi herkkää ja kaunista Fazerin huvilan ympäristöä. Upea rinnetontti, jossa jokaisen talon sijainti on mietitty, jää omaan rauhaansa.

Turvallinen tapa siirtyä uuteen kotiin!

Me Mestalla haluamme helpottaa ja turvata päätöstäsi hankkia uusi koti.

Voit tarjota pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa asuntoa suoraan vaihdossa. Kysy lisää jukka.peiponen@mesta.fi tai p.0442057420

TAI

Tarjoamme turvallisen tavan siirtyä myyntikuluitta vanhasta kodista uuteen ilman riskiä kahdesta tai nollasta asunnosta. Tarjouksemme on seuraava: nykyisen asuntosi ilmainen myyntipalvelu siten, että varmistetaan ensin nykyisen asuntosi myynti ja välittömästi sen jälkeen tehdään kauppa valitsemastasi Töllinmäen asunnosta. Ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjämme tuntee pääkaupunkiseudun markkinat ja tekee arvion nykyisestä kodistasi. Välittäjällämme on selkeä näkemys siitä, miten kotisi saadaan myytyä. Mikäli ehdotus kiinnostaa, valitset myynnissä olevista Töllinmäen asunnoista sinulle sopivan kodin. Myyntitoimeksianto nykyisestä asunnostasi tehdään ja aloitamme asuntosi markkinoinnin välittömästi. Kun nykyasunnostasi kaupanteko vahvistuu, myös uudesta kodistasi valmistellaan kauppakirja. Kummatkin asuntokaupat saatetaan loppuun samanaikaisesti – turvallista sinulle! Tarjoamamme myyntitoimeksianto sisältää kaikki lain ja hyvän välitystavan mukaiset toimenpiteet. Kysy lisää tarkemmin ehdoista. Tarjous on voimassa 29.2.2024 mennessä tehdyissä sopimuksissa pääkaupunkiseudun sisällä olevaan asuntoon.

Lataa kohteen esite tästä:

Mitä kautta saitte tiedon As Oy Augustan Villoista?

Nimetön(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Ota yhteyttä myyntimme ja sovitaan esittely paikan päälle.

Jukka Peiponen
Projektimyyntipäällikkö
Puh +358 44 205 7420
jukka.peiponen@mesta.fi

Alla mainituista velattomista hinnoista annetaan 5% alennus 29.2.2024 mennessä tehdyistä kaupoista!

HINNASTO
TaloyhtiöHuoneistoTyyppiKauppahinta €Lainaosuus €Velaton hinta €Hoitovastike
/kk €
Augustan VillatAsunto A5-6h + K + S + TER
+var +at
185 m²

597 223601 2501 198 473
500
Augustan VillatAsunto B5-6h + K + S + TER
+var +at
182 m²

MYYTY
Augustan VillatAsunto C5-6h + K + S + TER
+var +2 x at
198,5 m²

638 567645 1251 283 692536
Augustan VillatAsunto D5h + K + S + var + ak
155,5 m²

640 614507 6501 148 264422
Augustan VillatAsunto E15h + K + S + var + ak
140,5 m²

482 822459 225942 047382
Augustan VillatAsunto E25h + K + S + var + ak
140,5 m²

MYYTY

Kartta

Etsitkö elämäsi kotia? Ota yhteyttä

Hannes Lehti

Toimitusjohtaja
040 592 5911
hannes.lehti(at)mesta.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.