09 4777 880 mesta@mesta.fi

Mesta Oy – Huolellisesti rakennettuja koteja yli 60 vuoden kokemuksella

Mesta Oy on toiminut asumisen parissa jo lähes 70 vuoden ajan. Olemme rakentaneet pääkaupunkiseudulle useita unelmien pientalokoteja rauhallisille alueille, mm. Helsingin Paloheinään, Pakilaan ja Tammisaloon. Espoossa rakentamiamme asuntoja on mm. Nuottaniemessä, Tapiolassa ja Saunaniemessä.

Mesta on kokenut ja luotettava asuntojen rakennuttaja. Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä, ja olemme saaneet erityistä kiitosta aikataulujemme pitävyydestä. Perheyritys on pieni ja tehokkaaseen organisaatioomme ei pääse hukkumaan. Meille on kunnia-asia palvella asiakastamme hyvin.

Myytävät asunnot suunnitellaan joustamaan tarpeidesi mukaan

Käytännölliset pohjaratkaisut sekä yksinkertaiset, mutta toimivat rakenteet yhdistettynä tyylikkäisiin sisustusmateriaaleihin takaavat, että asuntomme toteuttavat vaatimuksesi. Antamasi asiakaspalaute tulee koko organisaatiomme tietoon ja sitä kautta hyödynnettäväksi asuntojen suunnittelussa.

Laatu syntyy huolellisella valvonnalla

Toimintamme perustana on huolellinen ja jatkuva laadunvalvonta. Piiloon jäävät tärkeät rakenneosat kuten tonttiviemärit sekä vesi- ja lämpöeristeet kuvataan. Vesieristeen paksuuksista otetaan aina näytepalat. Ulkopuolinen asiantuntija varmistaa rakenteiden riittävän kuivuuden mm. ennen parkettien asennuksia ja laatoitustöihin ryhtymistä. Olemme perinteisesti kiinnittäneet erityistä huomiota asuntojen vaipan tiiviyteen ja lämpöeristyksiin.

Tutustu myytäviin asuntoihimme ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.