fbpx
09 4777 880 mesta@mesta.fi

Myynnissä: Kalvikin Kalasääski, Merenhuiske ja Merivuokko, Espoo

 

Oma koti merellisessä Kallvikissa

Espoon Kallvik täyttää unelmat asumisesta merellisessä miljöössä ja luonnon rauhassa lähellä vilkkaampia keskuksia. Tarjoamme 14 uuden asunnon verran mahdollisuuksia pientaloasumiseen ympäristössä, jossa on upeat puitteet ulkoiluun sekä luonnosta nauttimiseen.

Espoon Kallvikiin syntyy uusi kolmen asuntoyhtiön kokonaisuus – Kalvikin Kalasääski, Kalvikin Merenhuiske ja Kalvikin Merivuokko. Asuntoyhtiöiden valkoisiksi rapatut talot ovat yksitasoisia erillistaloja ja paritaloja. Asuntojen kokonaispinta-alat vaihtelevat 117–146 m2 välillä.

Ympäristö osana kodin tunnelmaa

Asuntojen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat sekä kolmen metrin huonekorkeus antavat tilaa ajatuksille, ja isot lasitetut parvekkeet ja terassit toimivat oleskelutilojen jatkeena mahdollistaen pihasta nauttimisen pitkälle syksyyn. Asunnoista voi ihailla Bastvikfjärdenin merellisen maiseman muuttumista vuodenaikojen mukaan, osasta näkymä merelle on liki esteetön.

Asunnot lämpiävät maalämmöllä, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Huoneita on pääsääntöisesti viisi, mutta niitä voi kaikissa asunnoissa vähentää ja isoimmissa myös lisätä. Kaksi asuntokohtaista autopaikkaa on pyritty sijoittamaan mahdollisimman lähelle omaa kotia.

Asukkaiden yhteinen oleskelutasanne sijaitsee Kalasääsken alueella ja leikkialueet Merenhuiskeen ja Merivuokon alueilla. Suojeltu ja kunnostettu 1700-luvulta peräisin oleva torppa toimii kaikkien kolmen yhtiön yhteisenä ulkoiluvälinevarastona.

Lisätietoja antaa mielellään
Hannes Lehti
Toimitusjohtaja
Puh +358 40 592 5911
hannes.lehti@mesta.fi

Ota yhteyttä!

Havainnekuvia

Kalasääski Talo C

Merenhuiske Talo C

Merenhuiske Talo B

Merivuokko

Maisemakuvia

Näkymä Kalasääski B-talo

Näkymä Merenhuiske C5

Näkymä Kalasääski B-talo

Näkymä Merenhuiske