Monen unelmissa siintää asunto meren äärellä, lähellä luontoa. Varsinkin pääkaupunkiseudulla tällaista unelmaa on kohtuullisen vaikea toteuttaa. Kallvikin kohteemme Espoossa tarjoilee kuitenkin juuri tätä: merellisyyttä, luontoa, palveluita ja helppoa asumista.
Lue lisää kohteestamme tästä artikkelista ja ota rohkeasti yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, niin pääset itse tutustumaan tähän helmeen. 

Tyylikkyyttä, energiatehokkuutta ja luonnonkauniita maisemia

Taloyhtiöt Kalvikin Kalasääski, Kalvikin Merenhuiske ja Kalvikin Merivuokko ovat yhteensä neljätoista valkoiseksi rapattua erillis- ja paritaloa rauhallisissa luonnonkauniissa maisemissa meren äärellä. Kun asut niissä, asut kuin ”kartanossa”, yhtiöt kun sijaitsevat uuden kadun, Kallvikinkartanon varrella.

Merenhuiskeessa yksi koti odottaa asujia

Merenhuiskeen talot ovat sijoitettu rinnetontille ylhäälle ylärinteeseen. Asuntojen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat, sekä kolmen metrin huonekorkeus antavat tilaa ajatuksille. Isoilta lasitetuilta terasseilta ja parvekkeilta voi ihailla Bastvikfjärdenin maiseman muuttumista vuodenaikojen mukaan.

Korkea laatutaso sekä modernit ratkaisut yhdistettynä skandinaaviseen värimaailmaan luovat viihtyisän kodin sinulle ja perheellesi. Keittiö on osana olohuonetta, kodinkoneet integroituina kalusteisiin. Saunatiloista löytyy muun muassa lauteeseen upotettu pylväskiuas, lasiseinä, sekä sadesuihkut.

Eläminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Pyykkihuolto hoituu erillisessä kodinhoitohuoneessa, harrastusvälineet ja autonrenkaat saa mahtumaan puolilämpimään ulkovarastoon autokatoksessa. Lisäksi asunnon alakerrassa on reilun kokoinen lämmin varasto/tekninen tila. Sähköistettyjä autopaikkoja on kaksi per asunto. Toinen niistä on katospaikka, jonne on tuotu valmiiksi kaapeli sähköauton latausta varten. Asunnot ja käyttövesi lämpiävät maalämmöllä. Vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla takaavat energiatehokkaan ja mukavan asumisen tason.

Merta ja metsää

Oma koti meren ja metsän välissä on siis täysin toteutettava unelma. Lue lisää Merenhuiskeen kohteesta täältä ja ota rohkeasti yhteyttä soittamalla, tai sähköpostitse, niin saat tietopaketin Merenhuiskeen vapaasta asunnosta. Voimme sopia myös turvallisen yksityisesittelyn kohteeseen.
Kohdetta esittelee sinulle projektimyyntipäällikömme, Jukka Peiponen, puh +358 44 205 7420 ja sähköposti jukka.peiponen@mesta.fi.

Tässä myös linkki kohteen esittelyyn Oikotie.fi-sivustolla.