COVID19-tauti on kevään aikana asettanut rajoitteita myös asuntoesittelyihin. Meillä Mestalla asiakkaiden on ollut mahdollista tutustua asuntoihin yksityisesittelyllä. Nyt kun rajoituksia asteittain lievennetään, niin yleisnäytöt tulevat taas mahdollisiksi. Kerromme tarkemmin miten me toteutamme yleisesittelyt jatkossa.

Viranomaisohjeita noudattaen

Mestan asuntoesittelyissä noudatetaan myös jatkossa kaikkia viranomaisohjeita: huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä, vältämme kättelyä ja pyydämme asiakkaita saapumaan esittelyyn ainoastaan täysin terveenä.

Näitä ohjeistuksia noudattamalla voimme tehdä asuntokauppaa kenenkään terveyttä vaarantamatta.

Rajoitamme yleisnäytöille osallistuvien henkilöiden määrää kymmeneen henkeen per esittely ja toimitamme kaikki dokumentit turvallisesti sähköisessä muodossa.

Yksityisesittely aina mahdollista

Järjestämme myös yksityisesittelyitä kaikille niitä haluaville. Haluamme palvella myös riskiryhmiä, joten voit varata turvallisen yksityisesittelyn kohteisiimme.

Täältä voit lukea vapaista Pakilan kohteistamme ja täällä tutustua vielä Kallvikin yhteen vapaaseen asuntoon. Ilmoitamme sivuillamme yleisesittelyistä ja voit ottaa yhteyttä meihin varataksesi yksityisesittelyn: Jukka Peiponen, p. 044 205 7420, jukka.peiponen@mesta.fi